Σεισμόσ Τώρα Αθήνα : Chanel Baysinger - Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι .

Σεισμός 2,9 ρίχτερ αναστάτωσε την αττική το μεσημέρι της δευτέρας. Σεισμός τώρα αισθητός στην αθήνα. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά. Σεισμική δόνηση έγινε στις 15:52, αισθητή στην αθήνα, σύντομης διάρκειας. Πρόσφατοι σεισμοί live σε χάρτη στην ελλάδα και με live εικόνα της γύρω περιοχής.

Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην αττική, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στο μαρούσι. Σεισμόσ Τώρα Εκτακτη Ειδηση
Σεισμόσ Τώρα Εκτακτη Ειδηση from laconialive.gr
Σεισμός 2,9 ρίχτερ αναστάτωσε την αττική το μεσημέρι της δευτέρας. Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. Ενημερώνονται συνεχώς καθώς νέα δεδομένα . Ο σεισμός έγινε αισθητός στην αθήνα. Σεισμός τώρα αισθητός στην αθήνα. Αισθητή στο λεκανοπέδιο η σεισμική δόνηση, με το βάθος στα . Σεισμική δόνηση έγινε στις 15:52, αισθητή στην αθήνα, σύντομης διάρκειας. Πρόσφατοι σεισμοί live σε χάρτη στην ελλάδα και με live εικόνα της γύρω περιοχής.

Ο σεισμός έγινε αισθητός στην αθήνα.

Ενημερώνονται συνεχώς καθώς νέα δεδομένα . Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, . Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην αθήνα λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι της δευτέρας. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά. Σεισμός τώρα αισθητός στην αθήνα. Ο σεισμός έγινε αισθητός στην αθήνα. Σεισμική δόνηση έγινε στις 15:52, αισθητή στην αθήνα, σύντομης διάρκειας. Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην αττική, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στο μαρούσι. Αισθητή στο λεκανοπέδιο η σεισμική δόνηση, με το βάθος στα . Σεισμός 2,9 ρίχτερ αναστάτωσε την αττική το μεσημέρι της δευτέρας. Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι . Πρόσφατοι σεισμοί live σε χάρτη στην ελλάδα και με live εικόνα της γύρω περιοχής. Σεισμοί με την ένδεικη a δεν έχουν αναθεωρηθεί από σεισμολόγο και μπορέι να περιέχουν λάθος πληροφορίες.

Σεισμική δόνηση έγινε στις 15:52, αισθητή στην αθήνα, σύντομης διάρκειας. Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην αθήνα λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι της δευτέρας. Αισθητή στο λεκανοπέδιο η σεισμική δόνηση, με το βάθος στα . Σεισμός 2,9 ρίχτερ αναστάτωσε την αττική το μεσημέρι της δευτέρας.

Σεισμική δόνηση έγινε στις 15:52, αισθητή στην αθήνα, σύντομης διάρκειας. Σεισμόσ Τώρα / Isxyros Seismos Twra Sthn Thlo
Σεισμόσ Τώρα / Isxyros Seismos Twra Sthn Thlo from www.ieidiseis.gr
Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. Αισθητή στο λεκανοπέδιο η σεισμική δόνηση, με το βάθος στα . Ενημερώνονται συνεχώς καθώς νέα δεδομένα . Σεισμός τώρα αισθητός στην αθήνα. Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι . Πρόσφατοι σεισμοί live σε χάρτη στην ελλάδα και με live εικόνα της γύρω περιοχής. Σεισμική δόνηση έγινε στις 15:52, αισθητή στην αθήνα, σύντομης διάρκειας. Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, .

Αισθητή στο λεκανοπέδιο η σεισμική δόνηση, με το βάθος στα .

Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, . Σεισμική δόνηση έγινε στις 15:52, αισθητή στην αθήνα, σύντομης διάρκειας. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά. Ο σεισμός έγινε αισθητός στην αθήνα. Σεισμός τώρα αισθητός στην αθήνα. Πρόσφατοι σεισμοί live σε χάρτη στην ελλάδα και με live εικόνα της γύρω περιοχής. Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην αττική, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στο μαρούσι. Ενημερώνονται συνεχώς καθώς νέα δεδομένα . Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι . Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. Σεισμοί με την ένδεικη a δεν έχουν αναθεωρηθεί από σεισμολόγο και μπορέι να περιέχουν λάθος πληροφορίες. Αισθητή στο λεκανοπέδιο η σεισμική δόνηση, με το βάθος στα . Σεισμός 2,9 ρίχτερ αναστάτωσε την αττική το μεσημέρι της δευτέρας.

Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, . Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην αττική, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στο μαρούσι. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην αθήνα λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι της δευτέρας. Σεισμός τώρα αισθητός στην αθήνα.

Σεισμός 2,9 ρίχτερ αναστάτωσε την αττική το μεσημέρι της δευτέρας. Σεισμόσ Τώρα / Isxyros Seismos Twra Sthn Thlo
Σεισμόσ Τώρα / Isxyros Seismos Twra Sthn Thlo from www.ieidiseis.gr
Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά. Αισθητή στο λεκανοπέδιο η σεισμική δόνηση, με το βάθος στα . Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, . Ενημερώνονται συνεχώς καθώς νέα δεδομένα . Σεισμοί με την ένδεικη a δεν έχουν αναθεωρηθεί από σεισμολόγο και μπορέι να περιέχουν λάθος πληροφορίες. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην αθήνα λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι της δευτέρας. Πρόσφατοι σεισμοί live σε χάρτη στην ελλάδα και με live εικόνα της γύρω περιοχής. Σεισμός τώρα αισθητός στην αθήνα.

Σεισμός τώρα αισθητός στην αθήνα.

Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. Ο σεισμός έγινε αισθητός στην αθήνα. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην αθήνα λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι της δευτέρας. Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, . Σεισμική δόνηση έγινε στις 15:52, αισθητή στην αθήνα, σύντομης διάρκειας. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά. Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι . Σεισμοί με την ένδεικη a δεν έχουν αναθεωρηθεί από σεισμολόγο και μπορέι να περιέχουν λάθος πληροφορίες. Ενημερώνονται συνεχώς καθώς νέα δεδομένα . Σεισμός 2,9 ρίχτερ αναστάτωσε την αττική το μεσημέρι της δευτέρας. Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην αττική, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στο μαρούσι. Σεισμός τώρα αισθητός στην αθήνα. Πρόσφατοι σεισμοί live σε χάρτη στην ελλάδα και με live εικόνα της γύρω περιοχής.

Σεισμόσ Τώρα Αθήνα : Chanel Baysinger - Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι .. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά. Ο σεισμός έγινε αισθητός στην αθήνα. Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην αττική, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στο μαρούσι. Σεισμική δόνηση έγινε στις 15:52, αισθητή στην αθήνα, σύντομης διάρκειας. Σεισμός τώρα αισθητός στην αθήνα.